1. اعلام برگزیدگان مرحله دانشگاهی سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه تهران
مرحله دانشگاهی سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان دانشگاه تهران در ۶ بخش و ۳۴ رشته به صورت غیرحضوری برگزار شد و برگزیدگان نهایی آن معرفی شدند.
2. برگزاری سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم‌السلام) دانشجویان دانشگاه تهران به‌صورت مجازی
مرحله دانشگاهی سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان دانشگاه تهران به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار می‌شود.
3. اطلاعیه ستاد برگزاری مسابقات درباره‌ی تعویق مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشگاهیان دانشگاه تهران
دبیرخانه مسابقات قرآن و عترت دانشگاهیان دانشگاه تهران اطلاعیه ای را درباره ی تعویق مسابقات صادر کرده که متن آن به شرح زیر است:
4. برنامه بخش‌های کتبی و شفاهی مسابقات اعلام شد
برنامه بخش‌های کتبی و شفاهی «سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران» اعلام شد.
5. ثبت نام دوره جدید مسابقات قرآن و عترت (ع) در دانشگاه تهران آغاز شد
مرحله دانشگاهی سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان و هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.