برنامه بخش‌های کتبی و شفاهی مسابقات اعلام شد
1398-11-26

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ برنامه بخش‌های کتبی و شفاهی «سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران» اعلام شد.

این برنامه به شرح زیر است:

بخش کتبی (معارفی):

زمان: دوشنبه ۵ اسفند، ساعت ۱۲:۳۰-۱۴

مکان: خیابان انقلاب اسلامی- ابتدای خیابان ۱۶ آذر-باشگاه دانشجویان

بخش شفاهی (آوایی):

زمان: سه شنبه ۶ اسفند، ساعت ۹-۱۴

مکان: خیابان انقلاب اسلامی- ابتدای خیابان ۱۶ آذر- باشگاه دانشجویان

گفتنی است؛ آخرین فرصت ثبت‌نام برای شرکت در این بخش‌ها تا ۳۰ بهمن ماه جاری می‌باشد. همچنین برای شرکت در بخش‌های پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری این دوره از مسابقات تا ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ ثبت‌نام و ارسال آثار امکان پذیر است.

علاقمندان می‌توانند از اینجا ثبت‌نام را انجام دهند. اطلاعات بیشتر از سامانه quran.ut.ac.ir قابل دسترس است.