ثبت نام دوره جدید مسابقات قرآن و عترت (ع) در دانشگاه تهران آغاز شد
1398-09-30
ثبت نام دوره جدید مسابقات قرآن و عترت (ع) در دانشگاه تهران آغاز شد

مرحله دانشگاهی سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان و هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مسابقات، مرحله دانشگاهی سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان و هفتمین دوره مسابقات قرآن و عترت کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تهران در شش بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری و در ۳۴ رشته شامل موارد زیر برگزار می‌شود:

آوایی (شفاهی): تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ ۵ جز اول، حفظ ۱۰ جز اول، حفظ ۲۰ جز اول، حفظ کل، اذان (برادران)، دعا و مناجات‌خوانی، تواشیح (برادران)؛

معارفی (کتبی): مفاهیم نهج‌البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، دیدگاه و سیره معصومین (علیهم السلام)، آشنایی با احادیث اهل بیت، احکام، پرسمان معارفی و سبک زندگی اسلامی و ایرانی؛

پژوهشی: مقاله نویسی، نقد کتاب و تلخیص کتاب؛

ادبی: شعر، داستان، نمایشنامه نویسی و فیلمنامه نویسی؛

هنری: خوشنویسی، نقاشی، تذهیب، فیلم کوتاه، عکس، معرق و منبت، طراحی پوستر؛

فناوری: تولید نرم‌افزار و اپلیکیشن، کانال شبکه‌های مجازی.

دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این دوره از مسابقات حداکثر تا ۳۰ بهمن ماه سال جاری با مراجعه به سامانه quran.ut.ac.ir ثبت‌نام کنند.