اعلام برگزیدگان مرحله دانشگاهی سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه تهران
1399-05-04

برگزیدگان مرحله دانشگاهی سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه تهران اعلام شدند.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ مرحله دانشگاهی سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان دانشگاه تهران در ۶ بخش و ۳۴ رشته به صورت غیرحضوری برگزار شد و برگزیدگان نهایی آن معرفی شدند.

آزمون متمرکز بخش معارفی، ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ به‌صورت برخط برگزار شد. همچنین برای بخش شفاهی شامل رشته ‌های آوایی- تلاوت ترتیل، تحقیق، دعا، اذان و مناجات، از داوطلبان شرکت در مسابقات خواسته شد تا فایل‌های صوتی و تصویری را بر اساس آیین‌نامه مسابقه تهیه و به آدرس رایانامه دبیرخانه مسابقات ارسال کنند.

فایل‌های ارسالی توسط داوران بررسی و در نهایت، در رشته‌ بخش‌های مختلف، نفرات برتر انتخاب شدند که فهرست اسامی برگزیدگان این دوره از مسابقات از اینجا قابل دسترس است.

فراخوان سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه تهران از آذر ۱۳۹۸ اعلام و ثبت‌نام در سامانه quran.ut.ac.ir انجام شد. با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرورت رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی این دوره از مسابقات کاملا به‌صورت غیرحضوری برگزار شد.
گفتنی است دانشجویان برگزیده این دوره از مسابقات به مرحله کشوری مسابقات قرآن و عترت دانشجویان معرفی خواهند شد.